Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Patiëntenenquête

Onze huisartsenpost wil graag het keurmerk NPA-Certificering Huisartsenpost behalen. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze huisartsenpost goed is georganiseerd en dat wij ons blijven ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen.

Het draait om u

Een huisartsenpost met het keurmerk van NPA werkt volgens normen die uitgaan van allerlei zaken die voor u als patiënt belangrijk zijn. Bijvoorbeeld dat u de huisartsenpost goed kunt bereiken, dat u de zorg krijgt die u nodig heeft en dat u erop kunt vertrouwen dat er op de huisartsenpost voldoende en deskundige medewerkers aanwezig zijn.

Patiëntenenquête

U staat centraal in onze huisartsenpost. Uw mening over ons is daarom heel belangrijk. Alle huisartsenposten met dit keurmerk vragen regelmatig aan patiënten om een enquête in te vullen. De antwoorden van patiënten geven informatie waar de huisartsenpost van kan leren. En dat is wat een goede huisartsenpost wil: leren hoe zij haar werk verder kan verbeteren. Wilt u meedoen met onze patiëntenenquête?

Deel uw ervaring met ons over het bezoek dat u heeft gebracht aan de huisartsenpost, of over het huisbezoek dat vanuit de huisartsenpost bij u is gedaan, door op deze link te klikken.

Deel uw ervaring met ons over een telefoongesprek dat u met een medewerker van de huisartsenpost heeft gevoerd door op deze link te klikken.

Alvast onze dank!